Мистецький book-простір: читай, пізнавай!

Читання є важливим у час миру і добробуту, але ще важливішим – у часи випробувань, які випали на нашу долю через війну. Книжки можуть стати нашим захистом і нашою зброєю, друзями і порадниками, вчителями і лікарями.


Директорка Українського Інституту книги Олександра Коваль закликала українців читати постійно хоча б 20-30 хвилин щодня. Завдяки цьому люди не лише прочитають величезну кількість книг за рік, але й отримують колосальне задоволення від прочитаного.

Відділ мистецтв пропонує своїм читачам книжкову виставку «Мистецький book-простір: читай, пізнавай!», першочерговим завданням якої є знайомство відвідувачів через книгу із митцями України та світу, фактами із їхнього життя, творчим доробком.

Прочитайте ці яскраві та цікаві книги про неповторних художників, композиторів, акторів, загалом про мистецтво та порадьте їх до прочитання своїм друзям, рідним та знайомим.

Немає коментарів:

Дописати коментар

  Музична розвідка «Марко Полторацький. Славетний патріарх української музики». (До 295-річчя від дня народження) Золотий баритон XVIII стол...